HUHU
HUHU
ENEN
SRBSRB

Ópusztaszer és térsége

Ópusztaszer és térsége
Ópusztaszer
A mindenki által ismert Ópusztaszeri Emlékpark a térség abszolút turisztikai vonzereje, kimagasló látogatószámával a vidéki muzeális intézmények közül országosan a leglátogatottabb kulturális intézmény.

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark
A mindenki által ismert Ópusztaszeri Emlékpark a térség abszolút turisztikai vonzereje, kimagasló látogatószámával a vidéki muzeális intézmények közül országosan a leglátogatottabb kulturális intézmény. Kiemelkedő szerepe és térségformáló ereje a korábbi turisztikai stratégiában részletezésre került, annak szempontrendszere alapján az Ópusztaszeri Emlékpark jelentheti a ARTisza térségi jellegű turisztikai útvonal egyik központi elemét.

Forrás: http://opusztaszer.hu/hu/fooldal/

Hello Ugar! - fesztivál
Egy családias „pusztafesztivál”, amely új a térségi fesztálok sorában, amely igyekszik közvetlenségét, „lazaságát” megtartva programokat szervezni. A fesztivál helyszíne egyben Akhal Teke ménes területén helyezkedik el, egyedülálló kombinációt jelentve a modern fesztiválok között.
 
Forrás: http://hellougar.hu/

Csillagösvény - öko élménypark
A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

Forrás: http://csillagosveny.com/

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO