HUHU
HUHU
ENEN
SRBSRB

Csongrád és térsége

Csongrád és térsége
Csongrád
Csongrád kiemelkedő adottsága kulturális értékeiben rejlik, amelyet elsősorban a településen található századfordulós halászfalu jelenti.

Babamúzeum és Halászfalu
Csongrád város kiemelkedő adottsága kulturális értékeiben rejlik, amelyet elsősorban a településen található századfordulós halászfalu jelenti. Kiemelkedő szerepet tölt be a népi motívumok megjelenítése a népművészet hagyományainak bemutatása és ápolása.
 
Forrás: https://varunkcsongradon.hu/2018/11/nepek-haza-babamuzeum/

Csongrádi Művésztelep
A kortárs művészet egyik „kis otthonát” jelenti a Csongrádi Művésztelep, amely 1975 óta várja a fiatal képzőművészeket – szobrászokat, grafikusokat, festőművészeket. Helyszínt biztosít nemzetközi művészeti találkozóknak és a világ minden részéről érkeznek – német, lengyel, litván, román, indonéz, argentin, japán, koreai, holland, cseh, horvát, szlovák, francia, török, szerb, olasz, svéd, svájci, spanyol – fiatal művészek, hogy tanuljanak és megoszthassák tudásukat társaikkal.
 
Forrás: https://csongradmuvesztelep.hu/

Körös-Toroki Napok
Csongrád helyet ad a térség egy kiemelkedő ifjúsági fesztiváljának, a Körök-Toroki Napoknak. Kiemelkedő egyedisége a fesztiválnak, hogy az alapszolgáltatások tekintetében ingyenes, mégis színvonalas és nem csak a fiatalok, hanem a családi látogatók számára is kiemelkedő élményt tudnak biztosítani. A fesztiválra rendszerint augusztus elején kerül sor, és folyamatosan bővülő kínálattal évről évre új látogatószám rekordokat érnek el.
 
Forrás: http://www.ktncsongrad.hu/

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO